Feilkode 68-C00D28A2 vises når du spiller av en video på Xbox 360

Det kan hende at du ser følgende feilkode når du prøver å spille av en video på Xbox 360-konsollen:

68-C00D28A2

Dette kan bety følgende:

• Innholdet er DRM-beskyttet (Digital Rights Management). Du må derfor ha en gyldig lisens for å kunne spille av innholdet.
  • Det er ikke lagret en gyldig lisens for innholdet på Xbox 360-konsollen. Dette kan for eksempel skje hvis du prøver å spille av innholdet på en annen Xbox-konsoll.

Løsning

Prøv én av følgende metoder for å løse problemet.

Obs!  Bruk Metode 1 hvis du vil spille av innholdet på Xbox-konsollen der du opprinnelig kjøpte det. Bruk Metode 2 hvis du vil spille av innholdet på en annen Xbox-konsoll.

Metode 1: Hvis du ikke kan spille av eller bruke innhold du har lastet ned tidligere

Hvis du ikke kan spille av innhold du har lastet ned tidligere, laster du ned lisensen og innholdet på nytt. Du kan gjøre dette ved å følge fremgangsmåten under Kan ikke spille av eller bruke tidligere nedlastet innhold på Xbox 360.

Metode 2: Hvis du vil spille av innholdet på en annen Xbox 360-konsoll

Hvis du vil spille av innholdet på en annen Xbox 360-konsoll, bruker du verktøyet for lisensoverføring på Xbox 360 til å overføre innholdslisenser. Slik gjør du det:

Obs!  Du kan overføre innholdslisenser til en annen Xbox 360-konsoll én gang hver fjerde måned.

1. Logg på Xbox Live fra konsollen med gamertagen du opprinnelig brukte til å kjøpe innholdet. Må du finne legitimasjonen for Microsoft-kontoen din? Se løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.
  2. Velg settings og deretter Account.
  1. Velg License Transfer under Your Billing Options.
  2. Følg instruksjonene for å overføre innholdslisensene.
  3. Etter at lisensene er overført, laster du ned innholdet på nytt for å oppdatere de lokale lisensene. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du gjør dette, kan du se Slik laster du ned innhold du tidligere har lastet ned eller kjøpt, til Xbox 360 på nytt.

Når du har fulgt denne fremgangsmåten, kan innholdet brukes av alle profiler på konsollen din og når du ikke er koblet til Xbox Live.