Feilkode 69-8000FFFF vises når du ser en video på Xbox 360

Det kan hende at du ser følgende feilkode når du prøver å se en video på Xbox 360-konsollen:

69-8000FFFF

Dette kan bety ett av følgende:

• Filformatet for videoen støttes ikke av Xbox 360, slik at videoen ikke kan spilles av.
  • Det oppstår en feil når du midlertidig stanser og deretter prøver å gjenoppta videoavspillingen.

Løsning

Hvis du vil ha informasjon om filtyper som støttes på Xbox 360, kan du se Vanlige spørsmål om video- og lydavspilling på Xbox 360.

Stedet der du stanser en video midlertidig, er kanskje ikke riktig markert i enkelte filformater. Hvis feilkode 69-8000FFFF vises når du prøver å gjenoppta avspillingen av en video, kan du prøve å spille den av fra begynnelsen.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du bruker kontroller for videoavspilling, kan du se Spille av DVDer på Xbox 360-konsollen.