Feilkode 69-8007000E vises når du prøver å spille av en video på Xbox 360

Problem

Det kan hende du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å spille av en video:

Feilkode: 69-8007000E

Dette betyr kanskje at formatet på videoen du prøver å spille av, ikke støttes på Xbox 360-konsollen.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å finne ut hvilke videoformater som støttes av Xbox 360. Dette gjør du ved å se delen Soner, formater og plater som støttes på siden Spille av DVDer på Xbox 360-konsollen.

Hvis du fortsatt har problemer, kontakter du kundestøtte for Xbox.