Feilkode 69-80070057 vises når du ser en video på Xbox 360

Det kan hende at du ser følgende feilkode når du prøver å se en video på Xbox 360-konsollen:

69-80070057

Dette kan bety ett av følgende:

• Filformatet for videoen støttes ikke av Xbox 360, slik at du ikke kan spille av videoen.
  • En del av videoen er skadet.

Løsning

Hvis du vil ha informasjon om filtyper som støttes, kan du se Vanlige spørsmål om video- og lydavspilling på Xbox 360.

Hvis feilkode 69-80070057 vises under avspilling, kan du prøve å hoppe over den skadede delen av videoen. Du kan for eksempel vise avspillingskontrollene i Film og TV-appen ved å trykke A-knappen. Deretter bruker du avspillingskontrollene til å hoppe over den skadede delen av videoen.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du bruker avspillingskontroller, kan du se Spille av DVDer på Xbox 360-konsollen.