Feilkode 69-80072746 vises når du prøver å spille av Xbox Live-innhold

Problem

Du ser følgende feilmelding når du prøver å spille av Xbox Live-innhold:

Uspillbart innhold. Kan ikke spille av innholdet fordi det kanskje ikke støttes. Du finner mer informasjon om dette på www.xbox.com/support.

Statuskode 69-80072746

Dette betyr kanskje at kontoen din er blokkert fra tilgang til bestemte innholdstyper. Denne feilen kan for eksempel oppstå når du prøver å få tilgang til innhold som ikke er klassifisert.

Løsninger

Løsning 1: Juster personverninnstillingene

Hvis kontoen som brukes, er en voksenkonto, logger du på kontoen og kontrollerer at den har ubegrenset tilgang til innhold. Du kan justere innstillingene for personvern på Xbox 360-konsollen eller på nettet.

Oppdater personverninnstillingene dine på nettet med konsollen .

1. Logg på kontoen som har problemet.
  2. Gå til innstillinger, og velg Personvern.
  3. Velg Endre innstillinger i panelet Nettsikkerhet.
  4. Velg Tilpass.
  5. Velg Medlemsinnhold, og kontroller at innstillingen er "Alle".

Juster personverninnstillingene på nettet

1. Gå til Min konto i en nettleser.
  2. Klikk Logg på øverst til høyre på siden, og logg på Xbox Live-kontoen.
  3. Klikk Min konto øverst til høyre på siden.
  4. Klikk Innstillinger for personvern på nettet under Innstillinger.
  5. Kontroller at Deling av profil er satt til "Alle" på Voksen-kategorien under Personvernkontroller.

Obs!  Hvis du har en Xbox Live-barnekonto, er det nødvendig med foreldregodkjennelse fra en overordnet Microsoft-konto (tidligere kalt Windows Live ID). Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Sikkerhet og personvern på nettet for Xbox Live.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Juster familieinnstillingene

Med familieinnstillinger kan du blokkere visningen av innhold som er klassifisert lavere enn innstillingen for konsollen. Kontroller at innhold ikke blir skjult som følge av familieinnstillingene. Du kan justere innstillingene på nettet eller på Xbox 360-konsollen.

Juster familieinnstillingene med konsollen .

1. Logg på kontoen som har problemet.
  2. Velg innstillinger og deretter Familie.
  3. Hvis det er angitt et passord for familieinnstillingene, skriver du det inn.
  4. Velg Klassifiseringer og innhold.
  5. Velg innholdstypen du vil se på, og velg deretter innstillingen du ønsker. Gjør for eksempel ett av følgende:
    • Velg Filmklassifiseringer og deretter Alle filmer.
    • Velg TV-klassifiseringer og deretter Alle TV-programmer.
  1. Trykk B, og velg deretter Lagre og avslutt.

Juster familieinnstillingene på nettet

1. Gå til Min konto i en nettleser.
  2. Klikk Logg på øverst til høyre på siden, og logg på Xbox Live-kontoen.
  3. Klikk Min konto øverst til høyre på siden.
  4. Klikk Innstillinger for personvern på nettet under Innstillinger.
  5. Kontroller at Program er angitt til "Standard" på Voksen-kategorien under Innholdskontroller.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Kjøp innholdet på Xbox.com

Hvis du bruker en sekundærkonto for Xbox Live-familiepakken, må du kanskje bruke markedsplassen for spill på Xbox.com for å kjøpe innholdet og legge det til i nedlastingskøen til Xbox 360-konsollen. Slik gjør du det:

1. Gå til Xbox Games Store på datamaskinen.
  2. Klikk Logg på øverst til høyre, og logg deretter på Xbox Live-kontoen.
  3. Søk etter og velg eller kjøp innholdet som du vil laste ned.
  4. Nedlastingen begynner på Xbox 360-konsollen i løpet av 5–10 minutter. Slik kontrollerer du nedlastingsstatusen på konsollen:
    1. Trykk guideknappen på Xbox 360-håndkontrolleren.
    2. Gå til Spill og apper.
  5. Velg Aktive nedlastinger.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox ved å klikke Kontakt oss-koblingen nederst på denne siden.