Feilkode 69-807b0191 vises når du prøver å strømme en video- eller musikkfil eller koble til Xbox Live

Problem

Du ser kanskje følgende feilmelding når du prøver å strømme en video- eller musikkfil eller prøver å koble til Xbox Live:

Unplayable Content

Status Code: 69-807b0191

Dette betyr kanskje at filen er for stor til å strømme, at den er skadet, eller at kodeken som er nødvendig for å spille av filen, mangler. Det kan også bety at konsollen ikke kan koble til Xbox Live.

Obs!  En kodek er et program som brukes til å komprimere eller dekomprimere en digital mediefil.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Strøm fra en minnepinne eller ekstern enhet

• Obs!

• Kontroller at filstørrelsen er 4 GB eller mindre.
    • Kontroller at minnepinnen eller eksterne enheter er formatert som FAT32. (FAT32-formatet støtter størrelser på opptil 4 GB.)

• Når du har kontrollert at filen og den eksterne enheten oppfyller disse kravene, kan du spille av videoen ved å gjøre følgende:

1. Trykk Guide-knappen på Xbox 360-håndkontrolleren.
    2. Gå til Xbox-dashbordet.
    3. Bla til tv & movies eller music på dashbordet.

Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Strøm innhold fra Xbox Live

1. Start Xbox 360-konsollen på nytt. Dette kan initialisere konsollen på nytt slik at den kan laste inn kodeken riktig.
  2. Slett programmet og last det ned på nytt:

1. Gå til Xbox-dashbordet.
    2. Bla til Settings, velg System, Storage, Memory Unit og Videos, og velg deretter programmet du prøver å se.
    3. Slett programmet og last det deretter ned på nytt.
    4. Obs!  Kontoen blir ikke belastet for ny nedlasting av dette innholdet.

3. Kontroller at Xbox 360-konsollen har den siste programvareoppdateringen. Se Oppdatere konsollprogramvaren for Xbox 360 for å kontrollere.

Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Kontroller tilkoblingen til Xbox Live

Hvis du vil ha hjelp til å koble til Xbox Live, prøv disse trinnene:

1. Kontroller tilkoblingen til Xbox Live.
  2. Hvis du får en feil når du tester tilkoblingen, kan du se siden Løsning for tilkoblingsfeil for Xbox Live.

Hvis du kobles fra Xbox Live uten grunn, kan du se løsningen for frakobling fra Xbox Live for hjelp med tilkoblingen.

Hvis du fortsatt har problemer, kontakter du kundestøtte for Xbox.