Del denne siden

Feilkode 69-807B0194 vises når du prøver å spille av en video på Xbox 360

Problem

Du ser følgende feilkode når du bruker Xbox 360:

69-807B0194

Det kan bety at videoformat ikke støttes av Xbox 360.

Løsning

Du kan omgå dette problemet ved å spille av bare videoformater som støttes av Xbox 360. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se delen Soner, formater og plater som støttes i Spille av DVDer på Xbox 360-konsollen.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 69-807B0194 vises når du prøver å spille av en video på Xbox 360, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden