Feilkode 69-c00D10E0 vises når du prøver å strømme en video- eller musikkfil på Xbox 360-konsollen

Problem

Du ser kanskje følgende feilkode og melding når du prøver å strømme en musikk- eller videofil:

69-c00D10E0

Unplayable Content

Dette kan bety flere ting:

• Filen er for stor til å strømme.
  • Filen er skadet.
  • Kodeken som trengs for å spille av filen, mangler.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

• Løsning 1: Hvis du strømmer musikk- eller videofilen fra en minnepinne eller ekstern enhet, bekreft filstørrelsen og enhetsformatet. Kontroller for å sørge for at filstørrelsen og enhetsformatet oppfyller følgende krav:
    • Filen er 4 gigabyte (GB) eller mindre.
    • Minnepinnen eller eksterne enheter er formatert som FAT32. (FAT32-formatet støtter størrelser på 4 GB eller mindre.)

Når du bekrefter at filen og den eksterne enheten oppfyller disse kravene, prøv å spille av videoen på nytt. Gå til tv & movies, Film og TV og deretter My Video.

Hvis filen ikke oppfyller disse kravene, kan du ikke spille av filen.

• Løsning 2: Hvis du strømmer video fra Xbox Live, start Xbox 360-konsollen på nytt, og slett og last ned innholdet på nytt. Slik gjør du det:
    1. Slå av Xbox 360-konsollen og start den på nytt. Dette kan initialisere Xbox 360 på nytt slik at den kan laste inn kodeken riktig.
    2. Gjør følgende:
      1. Fra Xbox-dashbordet går du til System og velger Memory, Hard Drive og Videos, og deretter velger du videoen du prøver å se.
      2. Slett og last deretter ned videoen på nytt. Du vil ikke bli belastet for filmen på nytt.

Obs!  Kontroller at Xbox 360-konsollen har de siste oppdateringene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Slik får du en ny Xbox 360-oppdatering.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.