Feilkode 69-C00D36B4 vises når du prøver å spille av en video på Xbox 360

Problem

Du ser følgende feilkode når du bruker Xbox 360:

69-C00D36B4

Dette kan bety at formatet på videoen ikke støttes av Xbox 360-konsollen eller at en av strømmene i videofilen er skadet.

Løsninger

Du kan unngå dette problemet ved å bare spille av videoformater som støttes av Xbox 360. Hvis du vil se hvilke formater som støttes av Xbox 360, kan du se delen Soner, formater og plater som støttes i Spille av DVDer på Xbox 360-konsollen.

Hvis du fortsatt har problemer, kontakt kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.