Feilkode 69-C00D36C4 vises når du prøver å se en video på Xbox 360

Problem

Du ser følgende feilkode når du prøver å se en video på Xbox 360-konsollen.

69-C00D36C4

Dette kan bety at formatet til videoen du vil se, ikke støttes av konsollen.

Løsning

Hvis du vil se hvilke videoformater som støttes av Xbox 360, kan du se delen Soner, formater og plater som støttes i Spille av DVDer på Xbox 360-konsollen.

Hvis du fortsatt har dette problemet, kontakter du kundestøtte for Xbox.