Feilkode 69-C00D36CB vises når du spiller av innhold på Xbox 360

Du ser følgende feilkode når du prøver å spille av innhold på Xbox 360-konsollen:

69-C00D36CB

Dette betyr at innholdet er skadet og ikke kan spilles av.

Løsning

Du kan løse dette problemet for innhold du har lastet ned fra Xbox Live, ved å slette det fra Xbox 360-konsollen. Last deretter ned innholdet på nytt. Slik gjør du det:

1. Logg på Xbox Live på konsollen med gamertagen du opprinnelig brukte da du kjøpte innholdet.
  2. Gå til Settings, og velg System.
  3. Velg Storage, og velg deretter lagringsenheten der innholdet er lagret (for eksempel Hard Drive).
  4. Finn innholdet. Velg for eksempel Video.
  5. Velg innholdet, og velg deretter Delete.
  6. Tøm systembufferen:
    1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren, gå til Settings, og velg System Settings.
    2. Velg Storage.
    1. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
    2. Velg Clear System Cache.
    1. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.
  1. Gå tilbake til startsiden for Xbox.
  2. Gå til Settings, og velg Account.
  3. Velg Download History.
  4. Velg innholdet du har nedlastingsproblemer med, og velg deretter Download Again.