Feilkode 69-C00D5214 vises når du ser en video på Xbox 360

Du ser følgende feilkode når du prøver å se en video på Xbox 360-konsollen:

69-C00D5214

Dette betyr at du ikke kan spille av videoen fordi filformatet for videoen ikke støttes av Xbox 360.

Obs!  Dette problemet kan også oppstå hvis filen ikke har noe videoinnhold. Dette problemet kan for eksempel oppstå hvis du prøver å spille av en WMA-fil (Windows Media Audio) der filtypen ble endret til WMV (Windows Media Video).

Mer informasjon

Hvis du vil ha informasjon om filtyper som støttes, kan du se Vanlige spørsmål om video- og lydavspilling på Xbox 360.