Feilkode 70-C00DF233 vises når du spiller av en video på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å spille av en video på Xbox 360:

70-C00DF233

The gamertag that started downloading the content is no longer signed into Xbox Live.

De fleste feil ved avspilling av video skyldes følgende årsaker:

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å logge på Xbox Live med profilen som ble brukt til å starte nedlastingen.
Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.