Feilkode 71-C00DF232 vises når du spiller av en video på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å spille av en video på Xbox 360:

71-C00DF232

You caught up to the download position in a partially downloaded file, and the video is not in your background download queue.

De fleste feil ved avspilling av video skyldes følgende årsaker:

Løsning

Du kan løse dette problemet og spille av videoen ved å laste ned videoen på nytt fra nedlastingsloggen.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.