Feilkode 8 vises når du bruker Kinect-mikrofonen for Xbox 360

Du ser følgende feilmelding når du bruker mikrofonen på Kinect-sensoren for Xbox 360:

Kinect couldn’t hear the whole calibration tone.

8

Dette betyr at mikrofonen i Kinect-sensoren har problemer med å høre deg.

Løsninger

Løsning 1: Velg More info, og velg deretter Try again

Når feilmeldingen vises på konsollen din, velger du More Info for å se forslag om hvordan du løser problemet. Når du har gjort de foreslåtte endringene, velger du Try Again for å kjøre testen på nytt.

Løsning 2: Kontroller at Kinect-sensoren er riktig plassert

Se Kinect-talegjenkjenning og chat på Xbox 360 for å finne ut hvordan du plasserer Kinect-sensoren slik at mikrofonen kan brukes best mulig.

Løsning 3: Be om en reparasjon.

Hvis løsningene ovenfor ikke løser problemet, kan det hende at Kinect-sensoren må repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.