Feilkode 80-C00DF242 vises når du spiller av en video på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å spille av en video du har lastet ned fra Xbox Live eller strømmet fra en datamaskin eller en plate i Xbox 360-konsollen:

80-C00DF242

The video file codec is not supported.

De fleste feil ved avspilling av video skyldes disse årsakene:

• Formatet støttes ikke av Xbox 360.
  • Innholdet er DRM-beskyttet (Digital Rights Management). Enkelte ganger er innholdet for eksempel lisensiert for avspilling på en bestemt datamaskin eller enhet.
  • Du er ikke logget på Xbox Live, eller du prøver å få tilgang til innhold som er knyttet til en annen Xbox 360-konsoll. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Kan ikke spille av eller bruke tidligere nedlastet innhold på Xbox 360.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å se hvilke videokodeker som støttes, på Soner, formater og plater som støttes.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.