Feilkode 8000000F vises når Kinect-sensoren for Xbox 360 ikke slås på

Du ser følgende feilmelding når Kinect-sensoren for Xbox 360 ikke slås på:

Kinect is turned off

Feilkode: 8000000F

Dette kan bety at Kinect-sensoren ikke er koblet til riktig, eller at en nødvendig oppdatering ikke er installert.

Løsninger

Løsning 1: Oppdatere programvaren i konsollen

1. Sett inn en Kinect-spillplate.
  2. Start spillet fra Xbox-dashbordet.
  3. Hvis programvaren for Xbox 360-konsollen må oppdateres, vises følgende melding:
  4. Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console.

5. Velg Yes og Restart for å installere oppdateringen.

Løsning 2: Kontrollere kablene

Xbox 360 S-konsollen

1. Slå av konsollen.
  2. Viktig Ta ut strøm-/USB-adapterkabelen hvis en slik kabel fulgte med Kinect-sensoren.

3. Koble sensorkabelen til AUX-porten på baksiden av konsollen.
  1. Slå på konsollen.

Den originale Xbox 360-konsollen

1. Slå av konsollen.
  2. Kontroller at strømkabelen er koblet til en stikkontakt som virker.
  3. Pass på at USB-kontakten er koblet til på baksiden av konsollen.

Lyset nær midten av kabelen skal være grønt.

Ikke noe grønt lys? Prøv å koble kabelen til en annen stikkontakt for å være sikker på at kabelen virker som den skal. Hvis du må bytte ut kabelen, kontakter du kundestøtte for Xbox.

1. Slå på konsollen.

Hvis du prøvde fremgangsmåten ovenfor, men fortsatt har problemer, prøver du dette:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings, og velg deretter System Settings.
  3. Velg Kinect Settings.
  4. Velg Kinect Sensor, og velg deretter On.

Hvis du ikke kan løse problemet med de foregående løsningene, må Kinect-sensoren repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.