Feilen 8007-000F "Can't process the update" vises når du laster ned en oppdatering på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å laste ned en oppdatering for Xbox-dashbordet til Xbox 360-konsollen:

Can't process the update. If the problem persists, go to www.Xbox.com/support.

Feilkode: 8007-000F

Dette kan bety at en lagringsenhet (minneenhet eller harddisk) ikke ble funnet under oppdateringen.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåte for å løse problemet:

1. Slå av konsollen.
  2. Fjern alle lagringsenheter, inkludert alle minnepinner, eksterne harddisker eller den interne harddisken på Xbox 360 E-konsollen eller Xbox 360 S-konsollen. Finn ut hvordan du fjerner harddisken.
  3. Legg til den primære lagringsenheten, for eksempel harddisken.
  4. Slå på konsollen.
  5. Prøv å oppdatere konsollen på nytt.

Får du fortsatt feilmeldingen?

• Hvis Xbox 360-konsollen har en intern minnemodul: Prøv å installere oppdateringen på en annen lagringsenhet, eller gå til det nettbaserte servicesenteret for å be om reparasjon av konsollen.
    Eksempler på interne minnemoduler:
    • Xbox 360 E 4 GB
    • Xbox 360 S 4 GB
    • Original Xbox 360 Arcade
  • Hvis Xbox 360-konsollen har en tilkoblet harddisk: Se Sette inn eller ta ut en Xbox 360-harddisk for å finne ut hvordan du fjerner harddisken, slik at du kan bruke en annen lagringsenhet når du installerer oppdateringen. (Harddisker varierer i størrelse fra 20 GB til 320 GB.)

Hvis du ikke kan løse problemet med de foregående løsningene, må konsollen repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.