Feilkode 8007-0070 vises når du installerer en oppdatering eller kjøper innhold på Xbox 360

Problem

Du ser kanskje følgende feilkode og melding når du prøver å oppdatere Xbox 360-konsollen eller kjøpe innhold:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-8007-0070

Kan ikke laste ned oppdateringen. Hvis du vil teste tilkoblingen, åpner du Systeminnstillinger og velger Nettverksinnstillinger, Test Xbox Live-tilkobling.

Obs!  X-tegnene i feilkoden varierer.

Dette kan bety at det ikke er nok ledig plass på lagringsenheten til å installere oppdateringen eller innholdet.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Frigjøre plass på lagringsenheten

Du må ha nok ledig plass på lagringsenheten til en konsolloppdatering eller innholdsnedlasting. Hvis du ikke har nok ledig plass, må du flytte eller slette noe. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du gjør dette, kan du se Kopiere, flytte eller slette Xbox-lagrede spill, profiler og avatarutstyr.

Obs!  Du kan også løse dette problemet ved å skaffe en harddisk med større kapasitet. Medieharddisken for Xbox 360 på 320 GB er for eksempel tilgjengelig fra Microsoft Store.

Løsning 2: Slette tidligere installerte oppdateringer

1. Gå til innstillinger på konsollen, og velg deretter System.
  2. Velg Lagring.
  3. Merk minneenheten.
  4. Trykk følgende knapper i rekkefølge på håndkontrolleren: LB, RB, X, LB, RB, X. Dermed åpnes vinduet Slett systemoppdatering.
  5. Velg Ja. Dermed starter Xbox 360-konsollen på nytt.
  6. Når konsollen starter på nytt, blir du bedt om å installere de nyeste oppdateringene. Følg instruksjonene for å installere oppdateringer.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.