Feilkode 8007-045D vises når du laster ned en Xbox 360-oppdatering

Problem

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å laste ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen:

8007-045D

Kan ikke laste ned oppdateringen. Hvis du vil teste tilkoblingen, åpner du Systeminnstillinger og velger Nettverksinnstillinger, Test Xbox Live-tilkobling.

If the problem persists, go to www.xbox.com/support

Dette kan bety at en lagringsenhet ikke ble funnet under programvareoppdateringen.

Løsning

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

1. Slå av konsollen.
  2. Fjern alle lagringsenheter på konsollen, inkludert alle minnepinner, eksterne harddisker eller den interne harddisken på Xbox 360-konsollen. (Se Sette inn eller ta ut en Xbox 360-harddisk.)
  3. Legg til den primære lagringsenheten, for eksempel harddisken.
  4. Slå på konsollen.
  5. Prøv å laste ned oppdateringen på nytt.

Hvis dette ikke løste problemet, må du sende inn en serviceforespørsel:

1. Logg på det nettbaserte servicesenteret for Xbox med legitimasjonen for Microsoft-kontoen.
  2. Klikk Problem med en enhet. Hvis du allerede er på siden Enhetsbehandling, klikker du Bestill service.
  3. Følg trinnene for å fylle ut og sende inn serviceforespørselen.

Når det nettbaserte servicesenteret for Xbox har mottatt forespørselen, sender det deg et serviceordrenummer og en ordrebekreftelse via e-post.

Hvis du ikke mottar bekreftelsesmeldingen innen 24 timer, kontrollerer du søppelpostmappen eller søppelpostfilteret i e-postprogrammet. Hvis du ikke finner e-posten blant søppelposten, kontakter du kundestøtte for Xbox.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.