Feilkode 8007-2459 vises når du prøver å laste ned oppdateringer til Xbox 360

Problem

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å laste ned en programvareoppdatering på Xbox 360-konsollen.

Cannot process update.

Status code: xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-2459

Obs!  X-tegnene varierer.

Dette kan bety at oppdateringen ikke ble lastet ned til konsollen.

Løsning

Hvis du skal løse dette problemet, kan du prøve løsningene som finnes under Feilkoder for systemoppdatering av Xbox 360.

Hvis du fortsatt har dette problemet, kontakter du kundestøtte for Xbox.