Feilkode 80070003 vises når du prøver å laste ned Xbox Live-profilen din

Følgende feilmelding vises når du prøver å laste ned Xbox Live-profilen din:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Try again later.

Status code: 80070003

Dette kan bety at det ikke er nok plass på lagringsenheten.

Løsninger

Løsning 1: Flytt eller slett elementer for å frigjøre plass på lagringsenheten.

Dette problemet kan ha oppstått fordi du ikke har nok ledig plass på lagringsenheten. Det er for eksempel kanskje ikke nok ledig plass på Xbox-harddisken.

Hvis du ikke har nok ledig plass, må du flytte eller slette noe. Se Kopiere, flytte eller slette Xbox-lagrede spill, profiler og avatarutstyr.

Løsning 2: Slett profilen som er lagret på Xbox-konsollen.

Slik sletter du profilen som er lagret på Xbox-konsollen:

1. Gå til Settings og velg System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg All Devices.
  4. Velg Gamer Profiles.
  5. Velg gamertagen du vil slette.
  6. Velg Delete.
  7. Velg Delete Profile Only. (Dermed slettes profilen, men lagrede spill og prestasjoner beholdes.)

Løsning 3: Tøm systembufferen.

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings, og velg deretter System Settings.
  3. Velg Storage eller Memory.
  4. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
  5. Velg Clear System Cache.
  6. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.

Løsning 4: Last ned profilen på nytt.

Slik laster du ned Xbox Live-profilen:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  1. Velg Download Profile.
  2. Obs  Hvis du ikke ser en Download Profile-varsling, betyr det sannsynligvis at du er logget på profilen. Trykk X for å logge av.

3. Skriv inn Microsoft-kontoen som er knyttet til gamertagen for Xbox Live. Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du se Finne e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen.
  4. Obs!  Hvis kontoen din er en Xbox Live-barnekonto, må du bruke forelderens Microsoft-konto til å laste ned profilen.

5. Velg lagringsenheten for profilen (for eksempel Hard Drive).
  6. Nedlasting av profilen starter.