Feilkode 80070057 vises når du ser en video på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å se en video på Xbox 360-konsollen:

Status Code: 80070057

Dette kan bety at videofilen er skadet eller ble formatert med en kodek som ikke støttes av Xbox 360-konsollen.

Kodeken, eller kode-/dekoderprogrammet, konverterer informasjon til en komprimert fil som senere brukes til avspilling. Kodeker er ikke universelle. Ikke alle kodeker støttes av alle avspillingsenheter.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.
Løsning 1: Hopp over de berørte delene
Hvis videofilen er skadet, kan det hende at du kan hoppe over de berørte delene i filen ved å bruke knappen for å hoppe over kapitler. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Spille av DVDer på Xbox 360-konsollen.

Løsning 2: Last ned innholdet på nytt

Hvis du har lastet ned videofilen du prøver å se på, kan det hende du må laste den ned på nytt. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du laster ned på nytt, kan du se Vise nedlastingsloggen for Xbox Live.
Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.