Feilkode 8007007A vises når du prøver å koble til Xbox Live

Følgende feilkode vises når du kobler til Xbox Live på Xbox 360-konsollen:

8007007A

Dette kan bety ett av følgende:

• Betalingsinformasjonen for kontoen må oppdateres.
  • Bufferinformasjonen på Xbox-konsollen må oppdateres.
  • Det har oppstått et problem med tilkoblingen til Xbox Live.

Løsninger

Løsning 1: Bekreft sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen.

1. Logg på Microsoft-kontoen. Hvis du har glemt passordet, tilbakestiller du passordet.
  2. Klikk Rediger sikkerhetsinformasjon.
  3. Kontroller sikkerhetsinformasjonen. Kontroller for eksempel at opplysningene for Telefonnummer, Alternativ e-postadresse og Sikkerhetsspørsmål (hvis det er tilgjengelig) stemmer.
  4. Klikk Fakturering og deretter Faktureringsopplysninger.
  5. Kontroller faktureringsopplysningene for Microsoft-kontoen. Bekreft for eksempel at faktureringsadressen for Microsoft-kontoen samsvarer med faktureringsadressen som er knyttet til kredittkortet. Kontroller også at betalingsdetaljene for Microsoft-kontoen, deriblant bruken av store og små bokstaver, samsvarer med informasjonen som er knyttet til kredittkortet.
  6. Logg av Microsoft-kontoen, og logg deretter på på nytt.
  7. Logg på konsollen, og prøv å koble til Xbox Live.

Løsning 2: Slett profilen fra konsollen, tøm systembufferen, og last deretter ned profilen på nytt.

Slik sletter du profilen som er lagret på Xbox-konsollen:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Velg Xbox Home.
  3. Velg Settings og deretter System.
  4. Velg Storage.
  5. Velg lagringsenheten. Velg for eksempel harddisken eller minneenheten.
  6. Velg Profiles.
  7. Velg gamertagen du vil slette.
  8. Velg Delete.
  9. Velg Delete Profile Only. Dermed slettes profilen, men lagrede spill og prestasjoner beholdes.
    Viktig!  Ikke velg Delete Profile and Items. Da slettes profilen og tilknyttede spill og prestasjoner.

Slik tømmer du systembufferen:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Velg Xbox Home.
  3. Gå til Settings, og velg deretter System.
  4. Velg Storage.
  5. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
  6. Velg Clear System Cache.
  7. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.

Slik laster du ned Xbox Live-profilen:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  1. Velg Download Profile.

Obs!  Vises ikke Download Profile? Dette betyr at du er logget på med en annen profil. Trykk X for å logge av, og velg deretter Download Profile.

1. Velg Download Profile nederst på Download Profile-skjermen.
  1. Skriv inn e-postadressen for Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-profilen din. Hvis du ikke husker den, kan du se Finne e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen.
  1. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen.

Obs!  Hvis kontoen din er en Xbox Live-barnekonto, må du skrive inn forelderens Microsoft-kontoopplysninger for å kunne laste ned profilen.

1. Hvis du bruker ekstern lagring på konsollen, velger du lagringsenheten som du vil lagre profilen på. Hvis du ikke bruker ekstern lagring, starter nedlastingen av profilen med en gang.

Start konsollen på nytt etter at profilen er lastet ned, og prøv deretter å koble til Xbox Live.

Løsning 3: Feilsøk tilkoblingen til Xbox Live.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du feilsøke tilkoblingen til Xbox Live.

Hvis problemet vedvarer etter at du har feilsøkt tilkoblingen, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.