Feilkode 800704CD vises når du laster ned innhold fra Xbox Live på Xbox 360

Du ser følgende feilkode når du prøver å laste ned innhold fra Xbox Live på Xbox 360-konsollen:

800704CD

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Slett spillet eller appen, og installer deretter på nytt.

1. Gå til Settings, og velg deretter System.
  2. Velg Storage, og velg deretter Memory Unit.
  3. Velg Games and Apps.
  4. Finn og velg spillet eller appen du vil slette.
  5. Velg Delete.
  6. Last ned spillet eller appen på nytt.

Hvis spillet eller appen du slettet, ble lastet ned fra Xbox Live:

1. Gå til Settings, og velg Account.
    2. Velg Download History.
    3. Bla gjennom nedlastingsloggen. Hvis du vil laste ned spillet eller appen på nytt, merker du elementet og velger Download Again.

Obs!  Hvis du vil se belastningene på Xbox Live-kontoen, kan du se Kontrollere abonnements- og transaksjonsloggen for Xbox Live på nettet.

Hvis spillet ble installert fra en plate, installerer du spillet på nytt.

Løsning 2: Slett profilen din, tøm systembufferen, og last deretter ned profilen på nytt.

Trinn 1: Slett profilen som er lagret på Xbox-konsollen.

1. Gå til Settings, og velg System Settings.
  2. Velg Storage.
  3. Hvis du ikke kobler noen eksterne lagringsenheter til konsollen, velger du Hard Drive. Hvis du bruker ekstern lagring, velger du i stedet All Devices.
  4. Velg Profiles.
  5. Velg profilen du vil slette.
  6. Velg Delete.
  7. Velg Delete Profile Only. Da slettes profilen, men spillagringer og prestasjoner beholdes.

Viktig!  Ikke velg Delete Profile and Items. Da slettes profilen og tilknyttede spill og prestasjoner.

Trinn 2: Tøm systembufferen.

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings, og velg System Settings.
  3. Velg Storage eller Memory.
  4. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
  5. Velg Clear System Cache.
  6. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.
  7. Start konsollen på nytt.

Trinn 3: Last ned Xbox Live-profilen din.

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  1. Velg Download Profile.
    Obs!  Hvis alternativet Download Profile ikke vises, betyr det sannsynligvis at du er logget på profilen. Trykk X for å logge av.
  2. Velg Download Profile nederst på Download Profile-skjermen.
  3. Skriv inn Microsoft-kontoen som er knyttet til gamertagen for Xbox Live. Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du se Finne e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen.
    Obs!  Hvis kontoen din er en Xbox Live-barnekonto, må du bruke forelderens Microsoft-konto til å laste ned profilen.
  4.  Hvis du bruker ekstern lagring på konsollen, velger du enheten som du vil lagre profilen på. Hvis du ikke bruker ekstern lagring, starter nedlastingen av profilen med en gang.

Start konsollen på nytt etter at profilen er lastet ned, og prøv deretter nedlastingen på nytt.

Løsning 3: Feilsøk nettverkstilkoblingen.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du feilsøker nettverkstilkoblingen, kan du se Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live.

Løsning 4: Feilsøk Xbox 360-harddisken.

Dette problemet kan oppstå hvis Xbox 360-harddisken er skadet eller full. Se Feilsøke Xbox 360-harddisker