Feilkode 800705b6 vises når du prøver å laste ned innhold på Xbox 360-konsollen

Du ser følgende feilkode når du prøver å laste ned innhold på Xbox 360-konsollen:

800705b6

Dette kan bety at innholdet ble skadet under nedlastingen.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Slett profilen din, tøm systembufferen, og legg deretter til profilen på nytt.

Systembufferen inneholder midlertidige filer som brukes av Xbox 360-konsollen. Du kan kanskje løse problemet ved å slette profilen og tømme systembufferen. Følg denne fremgangsmåten:

1. Slett profilen.
    1. Gå til Settings, og velg deretter System Settings.
    2. Velg Storage eller Memory.
    3. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren.
    4. Velg Profiles.
    5. Velg profilen du vil slette.
    6. Velg Delete.
    7. Velg Delete Profile Only. Dermed slettes profilen, men lagrede spill og prestasjoner beholdes.
  2. Tøm systembufferen for Xbox 360.
  3. Last ned profilen på nytt.
    1. Trykk Xbox-guideknappen på håndkontrolleren (den store X-knappen midt på håndkontrolleren).
    2. Velg Download Profile.
      Obs!  Vises ikke Download Profile? Trykk X for å logge av profilen din.
    3. Angi Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-gamertagen. Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du se Finne e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen.
    4. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen.
      Obs!  Hvis kontoen din er en Xbox Live-barnekonto, må du ha forelderens Microsoft-kontoopplysninger for å kunne laste ned profilen.
    5. Velg lagringsenheten for profilen din.
      Nedlasting av profilen starter. Når profilen din er lastet ned, kan du velge om du vil kreve passordet for Microsoft-kontoen din for å logge på profilen.
Alternativet Remember password
Alternativet Remember password

Alternativet Remember Password er deaktivert som standard, noe som betyr at du blir bedt om passordet for Microsoft-kontoen når du logger på Xbox Live-profilen.

1. La alternativet Remember Password være uavmerket (av) hvis du vil bli bedt om passordet for Microsoft-kontoen når du logger på profilen din på denne konsollen.
      Obs!  Hvis du laster ned profilen til din egen konsoll, kan du velge alternativet Remember Password, slik at du ikke blir bedt om passordet for Microsoft-kontoen når du logger på profilen din.

Du kan nå logge deg på med gamertagen for Xbox Live på denne konsollen.

Viktig!  Hvis du har lastet ned profilen til en annen konsoll og velger alternativet Remember Password, kan du fjerne passordet eksternt, slik at profilen ikke kan brukes på den andre konsollen. Se Administrere innstillingene for pålogging på Xbox 360-konsollen for å finne ut hvordan du gjør dette.

Løsning 2: Slett innholdet, og prøv å laste det ned på nytt.

Innholdet kan ha blitt skadet under nedlastingen. Slett innholdet, og prøv å laste det ned på nytt.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du sletter elementer fra Xbox 360-konsollen, kan du se Kopiere, flytte eller slette Xbox-lagrede spill, profiler og avatarutstyr.

Løsning 3: Feilsøk nettverkstilkoblingen.

Kontroller tilkoblingen mellom konsollen og ruteren eller modemet. Hvis konsollen er koblet riktig til Internett, kan du se Feilsøke tilkoblingen til Xbox Live.