Feilkode 8007139f vises når du spiller av nedlastet innhold på Xbox 360

Problem

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å spille av nedlastet innhold på Xbox 360-konsollen.

Can't find the content.

Status code: 8007139f

Dette betyr at innholdet ikke ble funnet på konsollen. Dette kan skje hvis innholdet mangler eller er skadet.

Løsning

Du kan omgå dette problemet ved å laste ned innholdet på nytt. Dette gjør du ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Gå til Settings og velg System.
  2. Velg Storage, og velg deretter lagringsenheten som innholdet er lagret på.
  3. Velg Rights Database.
  4. Velg Delete og deretter Yes.
  5. Velg Settings og deretter Account.
  6. Velg Download History.
  7. Velg innholdet du ønsker under Xbox Music and Video Purchase History, og velg deretter Download Again.
  8. Prøv å spille av innholdet på nytt.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.