Feilkode 8007274C vises når du starter Xbox 360-konsollen

Viktig! Denne artikkelen har instruksjoner som hjelper deg med et bestemt problem. Disse instruksjonene inneholder imidlertid trinn som senker nivået på sikkerhetsinnstillinger eller deaktiverer sikkerhetsfunksjoner på nettverket. Før du foretar denne typen endringer, anbefaler vi at du vurderer risikoen knyttet til senking av sikkerhetsnivået på konsollen.

Obs!  Hvis du får feilkode 8007274C når du prøver å oppdatere programvaren i Xbox 360-konsollen, kan du se Feilkode 8007274C vises når du laster ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen.

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å starte Xbox 360-konsollen:

Some Xbox Live content is temporarily unavailable. You can still access your profile, communicate with other players, and play games online. The content will automatically appear when it's available.
Status code: 8007274C

Dette kan bety at det er en form for forstyrrelse på det trådløse nettverket. Hvis du bruker en kablet tilkobling, betyr det at du har en ekstremt begrensende brannmurinnstilling.

Løsninger

Trådløs tilkobling

Kablet tilkobling

Advarsel!  De følgende trinnene senker nivået på sikkerhetsinnstillingene og gjør nettverket mindre motstandsdyktig mot angrep fra ondsinnede brukere eller skadelig programvare. Vi anbefaler ikke at du utfører denne prosedyren. Vi beskriver den imidlertid slik at du selv kan vurdere om du vil bruke den. Følg disse trinnene på eget ansvar.

1. Deaktiver brannmuren midlertidig på modemet eller ruteren.
  2. Prøv å koble til Xbox Live.
  3. Kontroller at de riktige nettverksportene er åpne på modemet eller ruteren. Du kan se en liste over disse nettverksportene under Nettverksporter som brukes av Xbox Live.