Feilkode 8007274D vises når du prøver å kjøpe et Xbox Live-medlemskap

Problem

Du ser følgende feil når du prøver å kjøpe et Xbox Live-medlemskap:

• Console Error: 8007274D

Løsning

Dette problemet løses ved å tømme systembufferen på denne måten:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings, og velg System Settings.
  3. Velg Storage eller Memory.
  4. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
  5. Velg Clear System Cache.
  6. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.

Hvis du fortsatt har dette problemet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.