Feilkode 80072F76 vises når du prøver å laste ned innhold fra Xbox Live

Du ser følgende feilmelding når du prøver å laste ned innhold fra Xbox Live:

Information cannot be retrieved from Xbox Live at this time. Please try again later. Status Code: 80072F76

Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later.

Status code: 80072F76

Dette kan bety ett av følgende:

• Enkelte Xbox Live-funksjoner er ikke tilgjengelige på grunn av systemvedlikehold eller et midlertidig problem med Xbox Live.
  • Du får ikke tilgang til enkelte Xbox Live-funksjoner på grunn av et problem med nettverkskonfigurasjonen.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet.

Løsning 1: Kontrollere statusen til Xbox Live-tjenesten

Se etter tjenestevarsler på statussiden for Xbox Live, eller se om det vises et varsel fra Xbox Live-tjenesten øverst på denne siden. Hvis det vises tjenestevarsler, bør du vente en stund og deretter prøve på nytt.

Bare for kunder i USA: Hvis en bestemt tjeneste eller app er nede, kan du be om et SMS- eller talevarsel når den fungerer igjen. Klikk Notify me when this service or app is up and running under navnet på appen eller tjenesten.

Løsning 2: Test tilkoblingen

Test Xbox Live-tilkoblingen på Xbox 360-konsollen. Slik gjør du det:

1. Trykk Guide-knappen på kontrolleren.
  2. Gå til Settings og velg deretter System Settings.
  3. Velg Network Settings.
  4. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket ditt hvis du blir bedt om å gjøre det.
  5. Velg Test Xbox Live Connection.

Hvis testen mislykkes og du ikke kan koble til Xbox Live, kan du se løsningen for feil på tilkobling til Xbox 360.

Hvis du fremdeles får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Videre feilsøking

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du feilsøker dette problemet, kan du se Xbox Live: Feilsøking.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.