Feilkode 80072f78 vises når du prøver å logge på Xbox Live

Du ser følgende feilmelding når du prøver å laste ned Xbox Live-profilen til Xbox 360-konsollen:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Please try again later.

80072f78

Dette kan bety ett av følgende:

• Det er et problem med profilen.
  • Det har oppstått et problem med informasjonen i Microsoft-kontoen.

Løsninger

Du må vite e-postadressen og passordet som er knyttet til kontoen, for å kunne fullføre disse trinnene. Hvis du ikke husker Microsoft-kontoopplysningene dine, kan du se Finne e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen.

Løsning 1: Last ned profilen på nytt.

Du løser dette problemet ved å laste ned profilen på nytt. Slik gjør du det:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Velg Download Profile.

Obs!  Vises ikke Download Profile? Trykk X for å logge av profilen din.

1. Skriv inn e-postadressen for Microsoft-kontoen som er knyttet til gamertagen for Xbox Live.
  2. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen.

Obs!  Hvis kontoen din er en Xbox Live-barnekonto, må du ha forelderens Microsoft-kontoopplysninger for å kunne laste ned profilen.

1. Velg lagringsenheten for profilen (for eksempel Hard Drive).

Nedlasting av profilen starter. Når profilen din er lastet ned, kan du velge om du vil kreve passordet for Microsoft-kontoen din for å logge på profilen.

Hvis denne løsningen ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Slett den skadede profilen som er lagret på Xbox-konsollen, og last deretter ned profilen på nytt.

Følg denne fremgangsmåten for å slette den skadede profilen som er lagret på Xbox-konsollen:

1. Gå til Settings, og velg deretter System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg All Devices.
  4. Velg Profiles.
  5. Velg gamertagen du vil slette.
  6. Velg Delete.
  7. Velg Delete Profile Only. Dermed slettes profilen, men lagrede spill og prestasjoner beholdes.
  8. Last ned profilen på nytt:
    1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
    1. Velg Download Profile.

Obs!  Hvis Download Profile ikke vises, betyr det sannsynligvis at du er logget på. Trykk X for å logge av profilen.
    1. Skriv inn Microsoft-kontoen som er knyttet til gamertagen for Xbox LIVE.

Obs!  Hvis kontoen din er en Xbox Live-barnekonto, må du bruke forelderens Microsoft-konto til å laste ned profilen.
    1. Velg lagringsenheten for profilen (for eksempel Hard Drive).

Når profilen din er lastet ned, kan du velge om du vil kreve et passord for Microsoft-kontoen for å logge på profilen.

Hvis denne løsningen ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Tøm systembufferen.

Tøm systembufferen for å løse problemet. Slik gjør du det:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings, og velg System Settings.
  3. Velg Storage eller Memory.
  4. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
  5. Velg Clear System Cache.
  6. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.

Hvis denne løsningen ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 4: Kontroller informasjonen for Microsoft-kontoen.

Bekreft informasjonen for Microsoft-kontoen for å løse dette problemet. Slik gjør du dette:

1. Logg på Microsoft-kontoen.

Obs!  Hvis du har glemt passordet eller ikke kan logge på med det, kan du se Tilbakestille passordet.

1. Noter deg eventuelle feilmeldinger som vises.
  2. Når du har løst eventuelle feil, bekrefter du informasjonen for Microsoft-kontoen din. Bekreft for eksempel faktureringsinformasjonen eller informasjonen under Passord og sikkerhetsinformasjon.
  3. Logg av Microsoft-kontoen, og logg deretter på på nytt.
  4. Logg på Xbox Live, og prøv å laste ned profilen på nytt.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.