Feilkode 80090304 vises når du prøver å koble til Xbox Live på Xbox 360

Følgende feilkode vises når du prøver å koble til Xbox Live på Xbox 360-konsollen:

80090304

Dette kan bety ett av følgende:

• Betalingsinformasjonen for kontoen må oppdateres.
  • Bufferinformasjonen på Xbox-konsollen må oppdateres.
  • Det har oppstått et problem med tilkoblingen til Xbox Live.

Løsninger

Løsning 1: Bekreft sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen.

1. Logg på Microsoft-kontoen. Har du glemt passordet? Tilbakestill passordet.
  2. Klikk Rediger sikkerhetsinformasjon.
  3. Kontroller sikkerhetsinformasjonen. Kontroller for eksempel at opplysningene for Telefonnummer, Alternativ e-postadresse og Sikkerhetsspørsmål stemmer.
  4. Gå til Fakturering, og velg Faktureringsopplysninger.
  5. Kontroller betalingsinformasjonen for Microsoft-kontoen. Bekreft for eksempel at faktureringsadressen for Microsoft-kontoen samsvarer med faktureringsadressen som brukes av kredittkortselskapet. Kontroller også at betalingsdetaljene for Microsoft-kontoen, deriblant store og små bokstaver, samsvarer med informasjonen som brukes av kredittkortselskapet.
  6. Logg av Microsoft-kontoen, og logg deretter på på nytt.
  7. Logg på konsollen, og prøv å koble til Xbox Live.

Løsning 2: Fjern eventuell lagret informasjon fra konsollen.

1. Slett profilen fra Xbox 360-konsollen. Du kan gjøre dette ved å gå til Slette en Xbox Live-profil fra en Xbox 360-konsoll.
  2. Tøm systembufferen. Se Slik tømmer du hurtigbufferen på Xbox 360.
  3. Slå av Xbox-konsollen og nettverksmaskinvaren (for eksempel modemet og ruteren).
  1. Vent 30 sekunder.
  2. Slå på modemet, og vent til det får kontakt med Internett (ca. ett minutt).
  3. Slå på neste maskinvareenhet (for eksempel ruteren), og vent et minutt til.
  4. Last ned profilen din. Se Laste ned Xbox Live-profilen til en annen Xbox 360-konsoll eller laste den ned på nytt.

Start konsollen på nytt etter at profilen er lastet ned, og prøv deretter å koble til Xbox Live.

Løsning 3: Feilsøk tilkoblingen til Xbox Live.

Hvis du fortsatt får feilmeldingen, kan du kontrollere tilkoblingen til Xbox Live. Se Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.