Del denne siden

Feilkode 80122725 vises når du prøver å løse inn et gavekort på Xbox Live

Problem

Du ser følgende feilmelding og når du prøver å løse inn en gavekortkode på Xbox Live:

        Can’t retrieve information from Xbox Live. Please try again later.

        Status Code: 80122725

Dette betyr at kortet ikke ble aktivert hos forhandleren.

Løsning

Du løser problemet ved å levere kortet tilbake til forhandleren og be dem om å aktivere det.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 80122725 vises når du prøver å løse inn et gavekort på Xbox Live, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden