Feilkode 80122734 vises når du bruker et Xbox-gavekort på Xbox 360

Du ser følgende feilkode når du prøver å løse inn et Xbox-gavekort:

• 80122734

Dette betyr at valutaen som er på gavekortet, ikke samsvarer med valutaen som brukes på Microsoft-kontoen din. Du har for eksempel et gavekort i kanadiske dollar. Det kortet kan ikke løses inn på en amerikansk Microsoft-konto, der amerikanske dollar brukes.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å prøve å returnere eller bytte Xbox-gavekortet hos forhandleren du kjøpte det av. Kontroller deretter at du får et kort i riktig valuta for Microsoft-kontoen din.