Feil 8013AB07 vises når du prøver å foreta et kjøp på Xbox 360

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å foreta et kjøp på Xbox 360-konsollen:

There aren't enough funds in your account, possibly because of estimated tax. Add funds to your Microsoft account or use a different payment option.

Statuskode: 8013AB07

Dette betyr at du ikke har nok penger på Microsoft-kontoen til å fullføre kjøpet.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å overføre mer penger til Microsoft-kontoen din med et Xbox-gavekort, eller ved å legge til et nytt betalingsalternativ, for eksempel et kredittkort eller PayPal, på kontoen.

Det er enkelt å legge til et betalingsalternativ. Gå til Legge til et betalingsalternativ på nettet, og velg deretter Legge til et betalingsalternativ til venstre på skjermen.