Feil 8015-1802 vises når du prøver å installere en oppdatering på Xbox 360-konsollen

Problem

Du kan se følgende feilkode og -melding når du prøver å oppdatere Xbox 360-konsollen:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-8015-1802

Can't download the update. To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection.

Obs! x-tegnene i denne feilmeldingen varierer.

Dette kan bety at det har oppstått et nettverksproblem. Det kan for eksempel hende at en nettverksbrannmur blokkerer nedlastingen.

Løsning

Løsning 1: Prøv å installere oppdateringen på nytt.

Du løser dette problemet ved å prøve å installere oppdateringen på nytt. Slik gjør du det:

1. Start konsollen på nytt.
  2. Trykk Xbox-guideknappen på håndkontrolleren (X-knappen midt på).
  3. Gå til Settings og velg System Settings.
  4. Velg Network Settings.
  5. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket (hvis du blir bedt om å gjøre det).
  6. Velg Test Xbox Live Connection.
  7. Velg Yes hvis du får spørsmål om du vil oppdatere programvaren i konsollen.

Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Kontroller at du har nok lagringsplass

Den nyeste programvareoppdateringen for konsollen krever minst 190 MB lagringsplass (eller 256 MB for Japan). Hvis du ikke har nok ledig plass, må du flytte eller slette noe. Se Kopiere, flytte eller slette Xbox-lagrede spill, profiler og avatarutstyr.

Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Tøm systembufferen

Det kan hende at du kan løse problemet ved å fjerne de midlertidige filene på konsollen. Hvis du vil gjøre dette, kan du se Slik tømmer du systembufferen for Xbox 360.

Prøv oppdateringen på nytt etter at du har tømt hurtigbufferen. Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 4: Feilsøk nettverksproblemer

Prøv løsningen for feil på tilkobling til Xbox Live