Feilkode 80150017 vises når du prøver å laste ned innhold på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å laste ned innhold på Xbox 360-konsollen din:

Sorry, something went wrong. This isn't available for your region, or the file is corrupted, or we don't recognize the format. Find more info by looking up status code 80150017 at www.xbox.com/errorhelp

Dette kan bety ett av følgende:

• Innholdet du prøver å kjøpe, er ikke tilgjengelig i området du bor i.
  • Faktureringslandet eller -området er forskjellig fra stedet du fysisk oppholder deg.

Løsninger

Løsning 1: Sjekk landet eller området for Xbox Live-kontoen din

Gå til Xbox Live-betaling & Fakturering, og logg på. Velg Faktureringsinformasjon, og kontroller at faktureringslandet er korrekt og stemmer overens med stedet du fysisk befinner deg.

Hvis det er nødvendig å oppdatere området for kontoen din, bør du se Endre området for Xbox Live-kontoen, ettersom slike endringer har innvirkning på mange deler av kontoen. Hvis du finner ut at du må endre området, kan du gå til Skal du flytte? Ta med deg Xbox Live! og følge instruksjonene du finner der.

Løsning 2: Ta med deg konsollen tilbake til hjemlandet eller -området ditt

Hvis du har tatt med deg konsollen ut av hjemlandet eller -området ditt, må du vente til du kommer hjem igjen før du laster ned innholdet. Hvis du har flyttet til et annet land eller område, må du endre området for Xbox Live-kontoen din.