Feilkode 80151004 vises når du laster ned Xbox Live-profilen på Xbox 360-konsollen

Du ser følgende feilmelding når du prøver å laste ned Xbox Live-profilen til Xbox 360-konsollen:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Please try again later.
Status Code: 80151004

Dette kan bety ett av følgende:

• Det har oppstått et problem med nettverkstilkoblingen.
  • Det har oppstått et problem med informasjonen på Microsoft-kontoen.

Løsninger

Du må vite e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen din for å kunne fullføre disse trinnene. Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet, kan du se Finne e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen.

Løsning 1: Kontroller informasjonen for Microsoft-kontoen.

Slik gjør du dette:

1. Logg på Microsoft-kontoen.
    Obs!  Hvis du har glemt passordet eller ikke kan logge på med det, må du tilbakestille passordet.
  2. Noter deg eventuelle feilmeldinger som vises.
  3. Klikk eller trykk Rediger sikkerhetsinformasjon under Passord og sikkerhetsinformasjon.
  4. Bekreft sikkerhetsinformasjonen. Bekreft for eksempel at opplysningene for Telefonnummer, Alternativ e-postadresse og Sikkerhetsspørsmål stemmer.
    Obs!  Hvis sikkerhetsinformasjonen din må bekreftes, vises Bekreft under telefonnummeret eller e-postadressen. Hvis informasjonen stemmer, klikker du Bekreft.
  1. Logg av Microsoft-kontoen, og logg deretter på på nytt.
  2. Logg på Xbox Live, og prøv å laste ned profilen på nytt.

Løsning 2: Opprett et unikt app-passord for totrinnsbekreftelse.

Hvis du nylig registrerte deg for totrinnsbekreftelse, må du opprette et unikt app-passord på Microsoft-kontoen.

Obs!  Hvis du vil se om totrinnsbekreftelse er aktivert for kontoen din, kan du logge på Microsoft-kontoen og deretter velge Sikkerhetsinformasjon.

Hvis totrinnsbekreftelse er aktivert for Microsoft-kontoen, får du kanskje en feilmelding om feil passord når du bruker en app eller enhet som ikke godtar sikkerhetskoder. Enkelte e-postapper på smarttelefoner og enkelte enheter, for eksempel Xbox 360-konsollen, godtar for eksempel ikke sikkerhetskoder.

I disse tilfellene blir du ikke bedt om å angi en sikkerhetskode når du prøver å logge på. For å løse dette problemet må du opprette et unikt app-passord på Microsoft-kontoen som er knyttet til appen eller enheten. Når du har logget på denne appen eller enheten med det unike app-passordet, er du klar til å bruke den.

Obs!  Du må opprette et unikt app-passord for hver app eller enhet som ikke ber deg om sikkerhetsinformasjon. Hvis du vil ha mer informasjon om app-passord og totrinnsbekreftelse, kan du se App-passord og totrinnsbekreftelse.

Slik oppretter du et unikt passord for en app eller en enhet:

1. Logg på Microsoft-kontoen med e-postadressen og passordet for den. Hvis du har glemt passordet, kan du tilbakestille det.
  2. Velg Rediger sikkerhetsinformasjon under Passord og sikkerhetsinformasjon.
    Obs!  Hvis du blir bedt om sikkerhetsinformasjon, angir du den og velger deretter Send.
  3. Klikk eller trykk Opprett et nytt app-passord under App-passord. Et nytt passord genereres og vises på skjermen.
  4. Når du blir bedt om passordet for Microsoft-kontoen på Xbox-konsollen, angir du app-passordet du opprettet på nettet.

Når du har logget på med app-passordet, er du klar til å bruke appen eller enheten. Du bruker dette nye passordet til å logge på enheten i stedet for å bruke passordet for Microsoft-kontoen.

Slik deaktiverer du totrinnsbekreftelse:

1. Logg på Microsoft-kontoen.
  2. Klikk eller trykk Rediger sikkerhetsinformasjon under Passord og sikkerhetsinformasjon.
    Hvis du blir bedt om sikkerhetsinformasjon, angir du den og trykker eller klikker deretter Send.
  3. Klikk eller trykk Deaktiver totrinnsbekreftelse under overskriften Totrinnsbekreftelse.

Løsning 3: Last ned profilen på nytt.

Slik gjør du det:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Velg Download Profile.
    Obs!  Hvis Download Profile ikke vises, betyr det sannsynligvis at du er logget på. Trykk X for å logge av profilen.
  3. Angi Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-gamertagen.
  4. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen.
    Obs!  Hvis kontoen din er en Xbox Live-barnekonto, må du oppgi forelderens Microsoft-kontoopplysninger for å kunne laste ned profilen.
  5. Velg lagringsenheten for profilen din.

Nedlasting av profilen starter. Etter at profilen din er lastet ned, kan du velge om du vil at passordet for Microsoft-kontoen din må angis for å kunne logge på profilen.

Løsning 4: Slett den skadede profilen, og last deretter ned profilen på nytt.

Følg denne fremgangsmåten for å slette den skadede profilen som er lagret på Xbox-konsollen:

1. Gå til Settings, og velg System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg All Devices.
  4. Velg Profiles.
  5. Velg gamertagen du vil slette.
  6. Velg Delete.
  7. Velg Delete Profile Only. Dermed slettes profilen, men lagrede spill og prestasjoner beholdes.
  8. Last ned profilen på nytt.

Du kan laste ned profilen på nytt ved å følge trinnene i Løsning 3 ovenfor.

Løsning 5: Tøm systembufferen.

Følg trinnene nedenfor for å tømme systembufferen.

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings, og velg System Settings.
  3. Velg Storage eller Memory.
  4. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
  5. Velg Clear System Cache.
  6. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.