Feilkode 80151014 vises når du prøver å logge på Xbox Live

Du ser følgende feilmelding og kode når du prøver å logge på Xbox Live:

Your console can't connect to Xbox Live. Do you want to exit this session and test your network connection? If you are playing a game, you will lose any unsaved progress
Status Code: 80151014

Dette kan bety at Xbox Live-profilen som er lagret på Xbox-konsollen, er skadet.

Løsninger

Løsning 1: Slett den lagrede profilen

1. Gå til Settings, og velg System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg All Devices.
  4. Velg Gamer Profiles.
  5. Velg profilen du vil slette.
  6. Velg Delete.
  7. Velg Delete Profile Only. (Profilen slettes, men lagrede spill og prestasjoner slettes ikke.)

Løsning 2: Tøm systembufferen

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings og velg System Settings.
  3. Velg Storage eller Memory.
  4. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
  5. Velg Clear System Cache.
  6. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.

Løsning 3: Laste ned profilen på nytt

Slik laster du ned Xbox Live-profilen:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  1. Velg Download Profile.

Obs!  Hvis du ikke ser en «Download Profile»-varsling, betyr det sannsynligvis at du er logget på profilen. Trykk X for å logge av.

2. Skriv inn Microsoft-kontoen som er knyttet til gamertagen for Xbox Live. Hvis du ikke vet legitimasjonen for Microsoft-kontoen, kan du se Finne e-postadressen for Microsoft-kontoen.

Obs!  Hvis Xbox-kontoen din er en barnekonto, må du bruke forelderens Microsoft-konto for å laste ned profilen.

3. Velg lagringsenheten for profilen (for eksempel harddisk). Nedlasting av profilen starter.
  4. Når nedlastingen er fullført, kan du velge om du vil kreve et passord for Microsoft-konto for å logge på profilen. Alternativet Remember Password er deaktivert som standard, noe som betyr at du blir bedt om passordet for Microsoft-kontoen når du logger på Xbox Live-profilen din.
Alternativet Remember password
Alternativet Remember password
La Remember Password være uavmerket hvis du vil bli bedt om passordet for Microsoft-kontoen når du logger på profilen din på denne konsollen.