Feilkode 80151015 vises når du logger på kontoen på Xbox 360

Du ser følgende feilkode når du prøver å logge deg på kontoen på Xbox 360-konsollen:

Feilkode: 80151015

Dette kan bety at Microsoft-kontoen din er sperret, eller at profilen din er skadet.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Oppdater sikkerhetsinformasjonen.

1. Logg på Microsoft-kontoen.
  2. Velg Sikkerhet og personvern.
  3. Velg Flere sikkerhetsinnstillinger, og kontroller at sikkerhetsinformasjonen stemmer og er oppdatert.
  4. Prøv å logge på kontoen på nytt.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Oppdatere all sikkerhetsinformasjon for Microsoft-kontoen.

Hvis du fortsatt ikke kan logge på, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Slett profilen, last den ned på nytt, og tøm bufferen.

For å løse dette problemet kan du slette profilen og laste den på nytt. Tøm deretter bufferen, og start konsollen på nytt.

Trinn 1: Slett profilen.

1. Gå til settings, og velg System Settings.
  2. Velg Storage.
  3. Hvis du ikke kobler noen eksterne lagringsenheter til konsollen, velger du Hard Drive. Hvis du bruker ekstern lagring, velger du All Devices.
  4. Velg Profiles.
Alle enheter-skjermen, der Profiler-kategorien er uthevet
  1. Velg profilen du vil slette.
  2. Velg Delete.
Profile-skjermen, der alternativet Delete er uthevet
  1. Velg Delete Profile Only. Dermed slettes profilen, men lagrede spill og prestasjoner beholdes.

Trinn 2: Tøm systembufferen, og start Xbox-konsollen på nytt.

Slik gjør du det:

1. Trykk guideknappen  på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings, og velg System Settings.
  3. Velg Storage.
System Settings-skjermen, der alternativet Storage er uthevet
  1. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y  på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
  2. Velg Clear System Cache.
Device Options-skjermen, der alternativet Clear System Cache er uthevet
  1. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.
  2. Start Xbox-konsollen på nytt, og prøv å logge på kontoen på nytt.