Feilkode 8015102D vises når du oppgraderer en barnekonto til en voksenkonto på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å oppgradere en Microsoft-barnekonto til en voksenkonto på Xbox 360-konsollen:

Statuskode: 8015102D

This action can't be performed at this time. Please try again later. Du finner mer informasjon på www.xbox.com/support.

Dette kan bety ett av følgende:

• Microsoft-kontoen er knyttet til et aktivt Xbox Live Gold-abonnement.
  • Et eksisterende betalingsalternativ er knyttet til Microsoft-kontoen.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller at kontoen ikke er knyttet til et Xbox Live Gold-abonnement.

Du kan ikke oppgradere en Microsoft-barnekonto som er knyttet til et Xbox Live Gold-abonnement, til en voksenkonto. Du må vente til abonnementet utløper eller si det opp.

Løsning 2: Legg til et nytt betalingsalternativ.

Du løser dette problemet ved å legge til et nytt betalingsalternativ, for eksempel et kredittkort, på kontoen du vil oppgradere, og deretter slette det eksisterende betalingsalternativet. Det nye alternativet brukes til å bekrefte at brukeren er en voksen person.

Obs! Hvis du bare har ett betalingsalternativ, må du legge til et nytt alternativ før du kan fjerne et eksisterende alternativ.

Du kan legge til et betalingsalternativ ved å se Legge til et betalingsalternativ på nettet, velge Legge til et betalingsalternativ til venstre på skjermen og deretter følge instruksjonene.

Etter at du har endret betalingsalternativene, sletter du profilen. Slik gjør du det:

1. Trykk guideknappen på kontrolleren.
  2. Gå til Innstillinger, og velg deretter Systeminnstillinger.
  3. Velg Lagring.
Systeminnstillinger-skjermen, der alternativet Lagring er valgt.
  1. Velg All Devices.
  2. Velg Profiles.
  3. Velg gamertagen du vil slette.
  4. Velg Slett.
  5. Velg Slett kun profilen. (Dermed slettes profilen, men lagrede spill og prestasjoner beholdes.)

Når du har slettet profilen som er lagret på Xbox 360-konsollen, tømmer du systembufferen.

1. Trykk guideknappen på kontrolleren.
  2. Velg Innstillinger og deretter Systeminnstillinger.
  3. Velg Storage eller Memory.
  4. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på kontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen tømmes for alle lagringsenheter.)
  5. Velg Clear System Cache.
  6. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.

Etter at du har tømt systembufferen, laster du ned Xbox Live-profilen på nytt. Dette gjør du ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Trykk Guide-knappen på kontrolleren.
  2. Velg Last ned profil.

Obs!  Vises ikke Last ned profil? Dette betyr at du er logget på med en annen profil. Trykk X for å logge av, og velg deretter Last ned profil.

3. Skriv inn Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-gamertagen. Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

Obs! Hvis kontoen din er en Microsoft-barnekonto, må du bruke forelderens Microsoft-konto for å kunne laste ned profilen.

4. Velg lagringsenheten for profilen din. Nedlasting av profilen starter.

Etter at du har lastet ned profilen på nytt, oppgraderer du barnekontoen til en voksenkonto.