Feilkode 80151901 vises når du prøver å logge på Xbox Live på Xbox 360-konsollen

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å logge på Xbox Live:

Konsollen får ikke koblet seg til Xbox Live. Vil du avslutte denne økten og teste nettverkstilkoblingen? Hvis du holder på med et spill, mister du endringer som ikke er lagret.

Statuskode: 80151901

Dette kan bety at Xbox-profilen er skadet.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-07-22T22:52:43.9745799+00:00

Løsning 2: Feilsøk tilkoblingen til Xbox Live.

Hvis du ikke kan koble til Xbox Live, kan du se Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live.

Løsning 3: Slett profilen, og last den ned på nytt.

Følg denne fremgangsmåten hvis du vil slette og laste ned profilen på nytt.

Trinn 1: Slett profilen som er lagret på Xbox-konsollen.

1. Trykk guideknappen  på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings, og velg System Settings.
  3. Velg Storage.
System Settings-skjermen, der alternativet Storage er uthevet
  1. Velg All Devices.
  2. Velg Gamer Profiles.
  3. Velg gamertagen du vil slette.
  4. Velg Delete.
  5. Velg Delete Profile Only. (Dermed slettes profilen, men lagrede spill og prestasjoner beholdes.)

Trinn 2: Tøm systembufferen.

1. Trykk guideknappen  på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings, og velg System Settings.
Settings-fanen i Xbox 360-guiden, der alternativet System Settings er uthevet
  1. Velg Storage eller Memory.
  2. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y  på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
  3. Velg Clear System Cache.
  4. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.

Trinn 3: Last ned profilen på nytt.

Slik laster du ned Xbox Live-profilen på nytt:

1. Trykk guideknappen  på håndkontrolleren.
  2. Velg Download Profile.

Obs! Hvis du ikke ser en Download Profile-varsling, betyr det sannsynligvis at du er logget på profilen. Trykk X  for å logge av.

3. Skriv inn Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-gamertagen. Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

Obs!  Hvis kontoen din er en Xbox-barnekonto, må du få en voksen i husstanden til å bruke Microsoft-kontoen sin til å laste ned profilen.

4. Velg lagringsenheten for profilen din.

Nedlasting av profilen starter.