Feilkode 80151907 vises når du logger på kontoen på Xbox 360

Du ser følgende feilkode når du prøver å logge på profilen på Xbox 360-konsollen:

80151907

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-05-27T08:42:42.0499838+00:00

Løsning 2: Prøv på nytt senere.

Dette kan være en midlertidig feil som skyldes nettverkstilkoblingen din. Vent en stund og prøv på nytt igjen.

Løsning 3: Test tilkoblingshastigheten.

Følg trinnene i Løsning for treg ytelse for Xbox 360 for å finne ut hvorfor systemet ditt er tregt.