Feilkode 8015190E vises når du prøver å koble til Xbox Live på Xbox 360-konsollen

Du ser følgende feilkode og -meldinger når du prøver å koble til Xbox Live:

Scenario 1:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded at the moment.
Try again later.
8015190E

Scenario 2:

Sign in status changed

8015190E

Disse meldingene kan bety ett av følgende:

• Det er et midlertidig problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Xbox Live-kontoen er midlertidig blokkert fordi systemet oppdaget mistenkelig aktivitet.
  • Profilen som er lagret på Xbox 360-konsollen, er skadet.
  • En annen profil har logget på.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-02-24T12:03:30.2833237+00:00

Løsning 2: Tøm systembufferen

1. Trykk guideknappen  på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings, og velg System Settings.
  3. Velg Storage.
Lagring valgt på Systeminnstillinger-menyen på Xbox 360-konsollen.
  1. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y  på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
  2. Velg Clear System Cache.
Tøm systemets buffer valgt på menyen for enhetsalternativer for systemenhet på Xbox 360-konsollen.
  1. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Ja.
  2. Start Xbox 360-konsollen på nytt.
  3. Hvis du har et modem og en ruter, kobler du fra begge enhetene. Vent i ett minutt, og koble deretter til og slå dem på.

Løsning 3: Endre IP-adressen på konsollen.

Se Slik konfigurerer du innstillingene for det trådløse nettverket på Xbox 360-konsollen for å gjøre dette.