Feilkode 80151911 vises når du prøver å koble til Xbox Live på Xbox 360-konsollen

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å koble til Xbox Live:

Can't connect to Xbox Live. Please try again later
Status code: 80151911

Dette kan bety ett av følgende:

• Det er et midlertidig problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Det er et problem med nettverksoppsettet.
  • Filene på en lagringsenhet er skadet.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-07-25T09:30:05.0488706+00:00

Løsning 2: Feilsøk tilkoblingen til Xbox Live.
Kjør tilkoblingstesten for Xbox Live. Slik gjør du det:

1. Trykk guideknappen på kontrolleren.
  1. Velg Settings, System Settings og deretter Network Settings.
  2. Velg navnet på det trådløse nettverket, eller velg Wired Network hvis du har en kablet tilkobling.
  3. Velg Test Xbox Live Connection.

Hvis Xbox Live-tilkoblingstesten mislykkes, kan du prøve fremgangsmåten under Løsning for Xbox 360-tilkobling.
Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.