Feilkode 80153086 vises når du prøver å fornye Xbox Live Gold-abonnementet

Du vil kanskje se følgende feilkode når du prøver å fornye Xbox Live Gold-abonnementet:

Feilkode: 80153086

Dette kan bety at det er et problem med kredittkortet du bruker til automatisk fornyelse av Xbox Live Gold-abonnementet.

Løsning

Du løser dette problemet ved å legge til et nytt kredittkort på kontoen og deretter endre betalingsalternativet som er knyttet til abonnementet.

1. Gå til Min konto i en nettleser.
  2. Logg om nødvendig på Microsoft-kontoen du vil endre.

Obs!  Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke Løsning for tapt konto eller Løsning for tapt passord.

3. Velg Tjenester og abonnementer.
  4. I Xbox Live-delen under Betalingsalternativ velger du Endre betalingsalternativ.
  5. Velg Legg til ny betalingsmåte, velg Neste, og følg deretter fremgangsmåten for å konfigurere kredittkortet, debetkortet eller PayPal-kontoen som et nytt betalingsalternativ.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.