Feilkode 8015341E vises når du kjøper innhold på Xbox Live

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å kjøpe innhold på Xbox Live:

Kan ikke hente informasjon fra Xbox Live.

Statuskode: 8015341E

Dette kan bety ett av følgende:

• Det er et midlertidig problem med faktureringstjenesten på Xbox Live.
  • Det er et problem som påvirker Xbox Live-kontoen din.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

• Løsning 1: Prøv å kjøpe artikkelen på nytt umiddelbart. Enkelte midlertidige faktureringsproblemer kan bli løst når du prøver å foreta kjøpet på nytt. Hvis det forrige kjøpet ikke lyktes, blir du ikke belastet på nytt.
  • Løsning 2: Prøv å kjøpe artikkelen på nytt om 24–72 timer. Hvis du prøver å kjøpe artikkelen på nytt umiddelbart uten at problemet løses, prøver du å kjøpe artikkelen på nytt senere.
  • Løsning 3: Kontakt kundestøtte for Xbox. Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.