Ved å bruke dette nettstedet, tillater du informasjonskapsler for analyseformål, relevans og reklame.
Del denne siden

Feilkode 8015400c vises når du bruker Xbox 360

Problem

Du ser følgende feilkode når du prøver å bruke Kontoadministrasjon på Xbox 360-konsollen, eller når du prøver å laste ned gamertagen din til konsollen.

8015400c

Dette betyr at det er et problem med Xbox Live-kontoen som krever at du kontakter kundestøtte for Xbox.

Løsning

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 8015400c vises når du bruker Xbox 360, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden