Feilkode 8015401B vises når du registrerer deg for et énmåneds gratis Xbox Live Gold-medlemskap

Du ser følgende feilkode når du prøver å registrere deg for et énmåneds gratis Xbox Live Gold-medlemskap:

8015401B

Løsning

Dette betyr at du har nådd grensen for antall gratis Xbox Live Gold-prøvemedlemskap du kan få for Xbox 360-konsollen. Det kan være lurt å se etter en kode for et Xbox Live Gold-prøvemedlemskap i spilleskene dine, eller du kan kjøpe et Xbox Live Gold-medlemskap.