Feilkode 80154042 vises når du prøver å knytte gamertagen til en annen Microsoft-konto

Problem

Det kan hende du ser følgende feilkode og melding når du har mer enn én Microsoft-konto, og du prøver å knytte gamertagen din til én av disse Microsoft-kontoen.

80154042

Can't retrieve information from Xbox Live, please try again later.

Dette kan bety at du for øyeblikket er logget på en annen enhet med en annen Microsoft-konto. Du har for eksempel kanskje logget på en annen Microsoft-konto på hjemmedatamaskinen eller telefonen.

Løsning

Hvis du vil løse dette problemet, kontrollerer du at du ikke er logget på med den gamle Microsoft-kontoen på en annen enhet. Hvis du er logget på en annen enhet, logger du av og på igjen for å prøve å knytte gamertagen til den nye Microsoft-kontoen.

Hvis du fortsatt har problemer, kontakt kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.